top of page

Andere onderwerpen

Recente artikelen

Waarom ik een paar keer per jaar mijzelf reset

Het leven is geen constante dus af en toe val je van de wagen. Maar des te sneller je kunt accepteren dat dit gaat gebeuren des te beter je wordt in het meedeinen en aanpassen. Je zult het dan niet meer ervaren als falen maar als slechts een fase die weer voorbij gaat.

Ook ik ben gewoon een mens en ook ik val af en toe prooi aan minder goede gewoontes. Een paar keer per jaar heb ik de behoefte om even mijn eigen patronen te onderzoeken en te doorbreken en ik doe dat dan met behulp van mijn eigen Lifestyle Transformatie Programma. Gedurende 1 maand eet en beweeg ik volgens bepaalde richtlijnen en geef ik mijn geest en mijn lichaam te kans om weer even opnieuw te her-kalibreren. Ik doe dit omdat dit mij de structuur geeft om voor een langere tijd weer even op een bepaalde manier te eten en te bewegen. Het is ook een mentale reset. Ik neem weer even de tijd om te reflecteren en vooruit te kijken, om weer even naar binnen te keren. Ik vind dit heerlijk en dit is een soort van gewoonte gekomen.


Waarom ik dit doe.

  • Ten eerste doe ik dit om mijn lichaam weer even optimaal te ondersteunen in het regeneratieproces

  • Ook ik val af en toe ten prooi aan dingen zoals caffeine, suiker en alcohol en door dit programma te doen kan ik deze patronen weer even doorbreken en weer opnieuw evalueren

  • Gedurende dit programma neem ik ook meer tijd voor dingen zoals meditatie, journalling, etc om zo ook de innerlijke zelf aandacht te geven

  • Zodra het programma is afgelopen heb ik weer een schone lei dus begin ik weer met leef-, eet-, en beweegpatronen op te bouwen.

  • Omdat ik tijdens dit programma erg clean eet ben ik veel helderder van geest waardoor ik vaak veel meer inzichten heb en het mij op persoonlijk en zakelijk vlak veel brengt.


Januari ga ik weer een maand hiermee aan de gang, even weer de toon geven voor het jaar dat komen gaat. Ik heb er zin in!

Lijkt jou dit ook wel wat en zou je graag net zoals mij het jaar goed beginnen? Stuur mij dan gerust even een mailtje.

Comments


bottom of page