Meer van deze artikelen direct in je mail ontvangen?

Waarom ik de dag op mijn voorwaarde wil beginnen

Own the morning, own your day.

Daar geloof ik heilig in. Als sinds dat ik klein was zorgde ik er bijvoorbeeld voor dat ik in de ochtend genoeg tijd had om alles te doen wat ik wilde doen. Waarom? Omdat ik de dag niet met een haastige gevoel wilde beginnen, ik wilde de dag beginnen op mijn eigen voorwaarden.

Fast forward is deze gewoonte uitgegroeid in een ochtendroutine. In dit filmpje hoor je waarom een ochtendroutine zo krachtig kan zijn.Recente artikelen

Andere onderwerpen

 

Boek een gesprek

op social
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
links

Welkom | Hoe werkt het| Hoe kan ik je helpen | Over mij | Maak een afspraak

diensten

Coaching | Spreker | Motivator

©2017 by Itsme4u Training and Coaching

kvk. no. 65464567