top of page

Andere onderwerpen

Recente artikelen

Niet de koffie maar de hele ervaring.


Eén van de reden dat ik ondernemer ben is dat ik kan kiezen wanneer ik werk en waar ik werk. Ik houd er dan ook van om het bourgondische te combineren met het zakelijke. Ik zoek dan mooie plekken op waar ik die kleine momenten van bliss ervaar zoals een mooie strandtent, een koffietent in het bos of langs het water. Waar ik altijd naar zoek is omgevingen die mij inspireren, die mij ontspannen en die mij stimuleren want ik weet dat op de momenten dat ik op die "frequentie" zit ik op het scherpste van de snede functioneer. Mijn geest is dan gefocust en ik krijg ingevingen en inzichten die ik nooit zou krijgen als ik in een kantooromgeving zou zitten. De omgeving is de key.


Dit is voor mij puur genieten. Wanneer ik op zo'n mooie plek de vrijheid en de mogelijkheid heb om daar een kopje koffie te doen en vanaf mijn telefoon of met een notitieboek mijn creativiteit kan laten vloeien. Dat is genieten voor mij en dat is wat ondernemerschap voor mij betekent. Gedurende de Corona-Crisis kon dit niet en ik moet eerlijk zeggen dat ik het sociale van de horeca niet gemist heb maar dat ik dit soort bliss-momenten waarbij "work" and "pleasure" samenkomen wel heel erg heb gemist. Dat zijn de momenten dat ik echt even mag proeven van waar het voor mij allemaal omdraait: De ultieme work-life integratie

Comments


bottom of page