top of page

Andere onderwerpen

Recente artikelen

Ik weet niet of ik dit overleef..

Ik weet niet of ik dit overleef..


Dat is het gevoel wat ik had toen ik net in mijn burnout zat. Ik dacht dat mijn leven over was, dat ik in een psychiatrisch ziekenhuis moest worden opgenomen en dat het nooit meer goed zou komen. Ik was 29...


Dat is nu 10 jaar geleden en sindsdien is mijn leven compleet veranderd. Uiteindelijk herstelde ik in 3 maanden, besloot ik mijn baan op te zeggen, mijn huis te verhuren en het land te verlaten. Ik wilde opnieuw beginnen.


Ik wist dat ik vanaf nu moest luisteren naar mijn hart en dat als ik nu niet deze "moeilijke" beslissingen zou nemen ik het de volgende keer niet zou overleven... Dat is uiteindelijk wat mij in staat heeft gesteld die moeilijke beslissingen te nemen. Het was geen keuze meer, het was een must...

 

Wat je net gelezen hebt is slechts een deel van mijn verhaal en gelukkig is het een succesverhaal. Mijn burn-out was het begin van een hele bijzondere transformatie en is nu een verhaal van hoop, een voorbeeld van wat er allemaal écht mogelijk wanneer je door middel van een combinatie van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat


Wil je lezen hoe ik zo snel hersteld ben en wat de voornaamste lessen zijn geweest die ik heb geleerd? Lees hier mijn e-book.

コメント


bottom of page