top of page

Andere onderwerpen

Recente artikelen

De reden dat ik zo snel herstelde van burnout en 25 kilo afviel

Mensen vragen mij vaak hoe ik in 3 maanden 25kilo ben afgevallen? Ze verwachten dan te horen dat ik een bepaald diet te volgde? Of dat ik een strak fitness regime had. Maar weet je wat ik altijd antwoord?


Dat "mijn ellende" zich had opgeslagen in mijn lichaam en dat op het moment ik mijn oude pijnen begon te helen, ook de kilo's eraf begonnen te vallen.

De grootste reden voor mijn snelle herstel van burnout en mijn bijzondere transformatie is dat ik gedurende mijn herstel veel innerlijk werk heb gedaan. Doordat alles weg viel had ik veel tijd om met mijzelf te zijn.


Om te voelen.

Om te luisteren.

En om te ervaren.


Deed ik dit bewust? Hell no! Ik kan je vertellen dat het in het begin fucking moeilijk was. Elke minuut van de dag was een gevecht met mijzelf. Ik wist waar ik het zoeken moest, ik wist niet hoe ik de volgende dag weer zou redden.


Maar elke dag ging de zon weer op.


En de dag erna ook.


En langzaam gaf ik het vechten op en toen besefte ik mij iets..


Ik ben altijd al veel met persoonlijke ontwikkeling bezig en heb ook altijd interesse gehad in de meer "alternatieve" zienswijzen. Zo had ik wel eens gehoord van micro trauma's. Ik besefte mij op een dag dat het wel eens heel goed zou kunnen zijn dat wat ik voelde oude pijnen waren die nu boven kwamen drijven. Dat dit mijn "Dark Night of the Soul"was. Dat deze emotionele pijnen nu boven kwamen drijven omdat het tijd was om te helen. Dus ik begon hier over te lezen en besefte mij dat ik instinctief al veel deed om deze wonden te helen.


Doordat ik mijzelf nu toestond om te voelen, niet meer te vechten, kon ik deze emoties toelaten. En dat is de eerste stap naar heling. Elke dag ging ik voor mij gevoel door een soort van emotionele "cleanse". Elke dag voelde ik mij weer lichter, vrijer, meer mijzelf. Als gevolg viel ik 25 kilo af, stopte ik met roken, besloot ik het roer compleet om te gooien, te emigreren en opnieuw te beginnen. Mijn oude leven paste niet meer bij mij.


Ik was herboren.


Mijn transformatie was een gevolg van de combinatie van leefstijl als medicijn, emotionele heling en persoonlijke ontwikkeling. Dat is waarom ik zo'n gepassioneerd ben over deze holistisch aanpak. Ik weet uit ervaring wat er allemaal kan...


als je maar naar je lichaam luistert...


als je je lichaam en de ziel geeft wat het nodig heeft.


Daarom is dit ook het fundamenten voor alles wat ik doe als coach. Als jij leert te luisteren naar wat je nodig hebt en daar je leven omheen creëert dan kan er veel meer dan jij voor mogelijk houdt. Ik ben daar het levende bewijs van.


Comments


bottom of page