top of page

Andere onderwerpen

Recente artikelen

Hoe vind jij je authentieke zelf?

We willen allemaal een beetje speciaal zijn maar tegelijkertijd erbij horen. Bij de ene ligt de nadruk op zich onderscheiden en bij de andere juist op hetzelfde zijn. Maar als jij echt gelukkig wilt worden dan zul je dit echt moet doen. Je moet op zoek gaan naar jouw authentieke zelf. Alleen op deze manier zul jij je onderscheiden, zul je vinden wat jou echt happy maakt en als het even meezit iemand tegenkomen die echt bij je past. Maar makkelijker gezegd dan gedaan hè? Begin hier mee. STOP MET DE MASSA MEE TE RENNEN! Dit is een hele simpele tip. Stap uit de ratrace en ga gewoon even stil staan en observeren. Als jij het al voor mekaar krijgt om jezelf los te maken van wat iedereen doet, van wat algemeen geaccepteerd is dan ben je al een heel eind. Wordt weer baas over je eigen gedachten, je eigen beslissingen en laat je leiden door je interne compas.

Go live your life! 

bottom of page